Απεριόριστες, εφόσον δημιουργηθεί αίτηση μαθητή να λάβει προσφορά από εσάς, ακριβώς σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις που έχετε θέσει εντός του διαχειριστικού του λογαριασμού σας (είδος μαθήματος, τρόπος διδασκαλίας, διαθεσιμότητα, ..).

Τα στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή (email, τηλέφωνο) τα αποκτάτε κάνοντας κλικ στο κουμπί αποκάλυψης στοιχείων επικοινωνίας, που βρίσκεται στο τέλος της αίτησής του.

Ύστερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον μαθητή τηλεφωνικά ή/και γραπτά μέσω email, τις ώρες που δήλωσε ότι τον εξυπηρετούν περισσότερο για επικοινωνία.

Τα credits είναι το μέσον με το οποίο αποκτάτε τα στοιχεία επικοινωνίας μαθητών που σας ενδιαφέρουν. Κάντε κλικ στους παρακάτω σύνδεσμους για να μάθετε περισσότερα:

Απλά δίνετε λίγο χρόνο στον μαθητή αν επιθυμεί την προσφορά σας και κατ’ επέκταση να ξεκινήσετε μαθήματα.

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα καταλήξετε σε συμφωνία με τον μαθητή, σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την πολιτική του ιστοτόπου daskaloi.gr, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δέσμευση στον μαθητή να αποδεχτεί τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία.

Για να αυξήσετε όμως τις πιθανότητές σας να σας προσλάβουν ως δάσκαλο – εκπαιδευτή – καθηγητή – προπονητή, είναι χρήσιμο να έχετε υπόψη τα εξής:

  1. Απάντηση στην αίτηση προσφοράς το συντομότερο δυνατόν. Αφού ενημερωθείτε από εμάς για μια νέα αίτηση μαθητή κι εφόσον ενδιαφέρεστε για τις πληροφορίες που υπέβαλε ο συγκεκριμένος μαθητής, γιατί όχι, απαντήστε του και σε λιγότερο από 1 ώρα. Καλέστε τον στο τηλέφωνο σε ώρα που επιθυμεί, σύμφωνα με την αίτησή του. Έχετε σημαντικό πλεονέκτημα να ξεκινήσετε μαθήματα μαζί του, σε σχέση με το να του απαντήσετε μετά από 15 ημέρες ή και περισσότερο. Αφού συνομιλήσετε, στείλτε του επιπρόσθετα email γραπτώς τη προσφορά σας, μαζί με λίγα λόγια για εσάς.
  2. Να είστε σαφής με ξεκάθαρο λόγο στην απάντησή σας. Να δείξετε στο email σας το link του website σας, εφόσον έχετε, καθώς επίσης τον επαγγελματικό σας σύνδεσμο στο daskaloi.gr και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. facebook), εφόσον το επιθυμείτε, για να αποδείξετε ακόμα περισσότερο τον επαγγελματισμό σας και να δείξετε ποιος πραγματικά είστε, τι προσφέρετε και πώς το παρέχετε. Μια επαγγελματική απάντηση συντελεί ακόμα περισσότερο στο να προκαλέσετε ενδιαφέρον στον εν δυνάμει μαθητή σας κι έτσι να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το μικρό κόστος του lead που σας στείλαμε.

Σχεδιάσαμε έτσι το προωθητικό μας σύστημα ώστε να είστε κερδισμένος ακόμη και στη σπάνια περίπτωση να καταλήξετε σε συμφωνία με μαθητή τη +10η φορά, μόλις από την 1η εβδομάδα.

Υπολογίστε εδώ το κέρδος σας με το σύστημά μας

Προτού σας ενημερώσουμε για νέα αίτηση προσφοράς, ελέγχουμε το lead (πληροφορίες αίτησης φόρμας και στοιχείων επικοινωνίας μαθητή) για την αξιοπιστία του και την εγκυρότητά του. Κάποια στοιχεία που περιλαμβάνει ο τεχνικός ελέγχος είναι: εγκυρότητα email & τηλεφώνου, ip (blacklist), isp, user agent. Σε κάθε αίτηση προσφοράς περιλαμβάνεται τεχνολογία προστασίας honeypot anti-spam.

Είμαστε ανοικτοί στη σπάνια περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε εξακρίβωση μη εγκυρότητας email ή/και τηλεφώνου. Σε αυτή τη περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας κι αν διαπιστώσουμε spam/ανεπιθύμητη ενέργεια ή μη εγκυρότητα email, θα σας επιστραφεί το κόστος του lead την ίδια ακριβώς στιγμή. Είναι χρήσιμη η συμβολή σας σε αυτό, σε περίπτωση που διαπιστωθεί τέτοιου είδους ανεπιθύμητη ενέργεια, γιατί ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τα φίλτρα προστασίας μας μπλοκάροντας επιπρόσθετες ip διευθύνσεις ή/και μη έγκυρες email διευθύνσεις.

Αν και οι περισσότερες αιτήσεις λαμβάνουν 2 απαντήσεις δασκάλων, καμμία αίτηση μαθητή δεν μπορεί να λάβει παραπάνω από 5 απαντήσεις δασκάλων.

Tο όριο ή ο ανώτατος αριθμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος δασκάλων για την ίδια αίτηση μαθητή είναι 5, για να διατηρηθεί σημαντικό ποσοστό για όλους τους δασκάλους να καταλήγουν σε συμφωνία με μαθητές.

Στατιστικά το 90% των αιτήσεων λαμβάνουν από 2 έως 3 απαντήσεις δασκάλων.

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ