Ο αριθμός αυτός εξαρτάται από τον βαθμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δείχνουν οι δάσκαλοι στην αίτησή σας. Ο μέγιστος αριθμός απαντήσεων / προσφορών που μπορείτε να δεχτείτε είναι 6.

Υπάρχει περίπτωση να μην διατίθεται δάσκαλος στην περιοχή που χρειάζεστε την υπηρεσία, ή να μην υπάρχει διαθεσιμότητα διδασκαλίας για αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Κάνουμε το καλύτερο καθημερινά να αναπτύξουμε τον κατάλογο αξιόπιστων δασκάλων ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Τρέχουσες περιοχές κάλυψης δασκάλων

Όχι, δεν υπάρχει δέσμευση αποδοχής υπηρεσιών από κάποιον δάσκαλο.

Όχι, είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει χρέωση για να αιτηθείτε προσφορά στο daskaloi .gr

Αφού υποβάλλετε την αίτηση προσφοράς για τα μαθήματα που χρειάζεστε, ενημερώνονται οι δάσκαλοι με τις απαντήσεις που υποβάλλατε σε αυτή τη φόρμα.

Στόχος μας είναι να λάβετε τουλάχιστον μία απάντηση από δάσκαλο σε λιγότερο από 24 ώρες, από τη στιγμή της υποβολής.

Ύστερα είναι στον έλεγχο των δασκάλων να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες σας μέσα στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο, στη περίπτωση φυσικά που εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην αίτησή σας.

Στατιστικά στο +80% των αιτήσεων, οι επαγγελματίες εκδηλώνουν ενδιαφέρον εντός 24 – 48 ωρών.

Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους δασκάλους – καθηγητές – εκπαιδευτές – προπονητές, με εμπειρία στη διδασκαλία.

Έχουμε εντάξει επιπλέον ένα σύστημα αξιολόγησης για να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας των δασκάλων.

Αυτό γίνεται από επιβεβαιωμένες παροχές υπηρεσιών μεταξύ ενδιαφερόμενων / μαθητών και δασκάλων μέσω του site αυτού, εντός δικού μας αποδεδειγμένου “κύκλου” συστήματος οπού ελέγχεται και επιβεβαιώνεται ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση χωρίς “ξένα” ή άλλα τρίτα μέσα / sites.

Σε αυτό μας βοηθήτε και εσείς στο μέγιστο βαθμό, αφήνοντας την κριτική σας σχετικά με τις εντυπώσεις σας για τη διδασκαλία και τη γενική ποιότητα υπηρεσίας που λάβατε.

Οι κριτικές γίνονται αποκλειστικά και μόνο από μαθητές που έχουν λάβει διδασκαλία μέσω των συνεργαζόμενων δασκάλων εντός του daskaloi .gr

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ