Απεριόριστες, εφόσον δημιουργηθεί αίτηση προσφοράς, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.

Τις προτιμήσεις αυτές τις ρυθμίζετε εντός του διαχειριστικού του λογαριασμού σας (είδος υπηρεσίας, τρόπος παροχής, διαθεσιμότητα, ..).

Τα στοιχεία επικοινωνίας του μαθητή (email, τηλέφωνο) τα αποκτάτε κάνοντας κλικ στο κουμπί αποκάλυψης στοιχείων επικοινωνίας, που βρίσκεται ορατό στο κάτω μέρος της αίτησής του.

Όταν κάνετε κλικ πάνω στο κουμπί αυτό, η σελίδα ανανεώνεται και εμφανίζονται αυτομάτως τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Ύστερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ενδιαφερόμενο τηλεφωνικά, μέσω μηνύματος (SMS, viber, whatsapp,..) ή/και γραπτά μέσω email, τις ώρες που δήλωσε ότι τον εξυπηρετούν περισσότερο για επικοινωνία.

Τα credits είναι το μέσον με το οποίο αποκτάτε τα στοιχεία επικοινωνίας μαθητών που σας ενδιαφέρουν. Κάντε κλικ στους παρακάτω σύνδεσμους για να μάθετε περισσότερα:

Μπορείτε να αγοράσετε credits μέσω κάρτας (Everypay) ή κατάθεσης τραπέζης / ebanking.

Απλά δίνετε λίγο χρόνο στον ενδιαφερόμενο μαθητή αν επιθυμεί την προσφορά σας και κατ’ επέκταση να ξεκινήσετε την υπηρεσία που επιθυμεί.

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει μαθητής σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την πολιτική του ιστοτόπου daskaloi.gr, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δέσμευση στον ενδιαφερόμενο να αποδεχτεί τις υπηρεσίες ενός δασκάλου / επαγγελματία.

Για να αυξήσετε όμως τις πιθανότητές σας να δεχτούν την διδασκαλία σας, είναι χρήσιμο να έχετε υπόψη τα εξής:

Απάντηση στην αίτηση μαθητή το συντομότερο δυνατόν. Αφού ενημερωθείτε από εμάς για μια νέα αίτηση προσφοράς κι εφόσον ενδιαφέρεστε για τις πληροφορίες που υπέβαλε ο συγκεκριμένος ενδιαφερόμενος, απαντήστε όσο το δυνατόν συντομότερα, ακόμη και μέσα σε λίγα λεπτά.

Καλέστε τον στο τηλέφωνο ή/και στείλτε του μήνυμα σε ώρα που επιθυμεί, σύμφωνα με την αίτησή του.

Έχετε σημαντικό πλεονέκτημα να ξεκινήσετε μαζί του, σε σχέση με το να του απαντήσετε μετά από 1-2 ημέρες ή και περισσότερο.

Αφού συνομιλήσετε, στείλτε του επιπρόσθετα email γραπτώς τη προσφορά σας, μαζί με λίγα λόγια για εσάς.

Να είστε σαφής με ξεκάθαρο λόγο στην απάντησή σας. Να δείξετε στο email σας το link του website σας, εφόσον έχετε, καθώς επίσης τον επαγγελματικό σας σύνδεσμο στο daskaloi .gr και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram, linkedin,..), εφόσον το επιθυμείτε, για να αποδείξετε ακόμα περισσότερο τον επαγγελματισμό σας και να δείξετε ποιος πραγματικά είστε, τι προσφέρετε και πώς το παρέχετε.

Μια επαγγελματική απάντηση συντελεί ακόμα περισσότερο στο να προκαλέσετε ενδιαφέρον στον εν δυνάμει μαθητή σας κι έτσι να αξιοποιήσετε στο μέγιστο το Daskaloi.

Σχεδιάσαμε έτσι το προωθητικό μας σύστημα ώστε να είστε κερδισμένος ακόμη και στη σπάνια περίπτωση να αποκτήσετε πελάτη τη +7η φορά, μόλις από την 1η εβδομάδα.

Δείτε εδώ το κέρδος σας με το σύστημά μας

Προτού σας ενημερώσουμε για νέα αίτηση προσφοράς, ελέγχουμε το lead (πληροφορίες αίτησης φόρμας και στοιχείων επικοινωνίας ενδιαφερόμενου) για την αξιοπιστία του και την εγκυρότητά του. Κάποια στοιχεία που περιλαμβάνει ο τεχνικός ελέγχος είναι: εγκυρότητα email & τηλεφώνου, ip (blacklist), isp, user agent. Σε κάθε αίτηση προσφοράς περιλαμβάνεται τεχνολογία προστασίας honeypot anti-spam.

Είμαστε ανοικτοί στη σπάνια περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε εξακρίβωση μη εγκυρότητας email ή/και τηλεφώνου. Σε αυτή τη περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας κι αν διαπιστώσουμε spam/ανεπιθύμητη ενέργεια ή μη εγκυρότητα email, θα σας επιστραφεί το κόστος του lead την ίδια ακριβώς στιγμή. Είναι χρήσιμη η συμβολή σας σε αυτό, σε περίπτωση που διαπιστωθεί τέτοιου είδους ανεπιθύμητη ενέργεια, γιατί ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τα φίλτρα προστασίας μας μπλοκάροντας επιπρόσθετες ip διευθύνσεις ή/και μη έγκυρες email διευθύνσεις / τηλέφωνα.

Καμμία αίτηση δεν μπορεί να λάβει παραπάνω από 6 απαντήσεις / προσφορές.

Tο όριο ή ο ανώτατος αριθμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος δασκάλων για την ίδια αίτηση μαθητή είναι 6, για να διατηρηθεί η πιθανότητα για όλους τους δασκάλους – καθηγητές – προπονητές – εκπαιδευτές να καταλήγουν σε συμφωνία, να αποκτούν νέους μαθητές και κατ’ επέκταση να αναπτύσσονται κάνοντας αυτό που αγαπούν.

Στατιστικά το 90% των αιτήσεων λαμβάνουν από 1 έως 3 απαντήσεις / εκδηλώσεις ενδιαφέροντος δασκάλων.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ