Ο αριθμός αυτός εξαρτάται από τον βαθμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δείχνουν οι δάσκαλοι στην αίτησή σας. Ο μέγιστος αριθμός απαντήσεων / προσφορών που μπορείτε να δεχτείτε είναι 5.

Ο αριθμός αυτός σχετίζεται με τις απαντήσεις σας στην αίτηση του μαθήματος που αιτείστε. Υπάρχει περίπτωση να μην διατίθεται δάσκαλος στην περιοχή που χρειάζεστε την υπηρεσία, ή να μην υπάρχει διαθεσιμότητα διδασκαλίας για αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Κάνουμε το καλύτερο καθημερινά να αναπτύξουμε τον κατάλογο αξιόπιστων δασκάλων ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Τρέχουσες περιοχές κάλυψης δασκάλων

Όχι, δεν υπάρχει δέσμευση αποδοχής υπηρεσιών από κάποιον δάσκαλο.

Όχι, η αίτηση μαθημάτων είναι δωρεάν στο daskaloi.gr

Αφού υποβάλλετε την αίτηση των μαθημάτων που χρειάζεστε, ενημερώνονται οι δάσκαλοι με τις απαντήσεις που υποβάλλατε σε αυτή τη φόρμα. Στόχος μας είναι να λάβετε τουλάχιστον μία απάντηση από δάσκαλο σε λιγότερο από 24 ώρες, από τη στιγμή της υποβολής.

Ύστερα είναι στο χέρι των δασκάλων να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες σας στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο, στη περίπτωση φυσικά που εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην αίτησή σας.

Στατιστικά οι επαγγελματίες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον σε αίτηση μαθητή, κυμαίνεται εντός 24 – 48 ωρών.

Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους δασκάλους – καθηγητές – εκπαιδευτές – προπονητές, με εμπειρία στη διδασκαλία.

Έχουμε εντάξει επιπλέον ένα σύστημα αξιολόγησης για να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας δασκάλων.

Σε αυτό θα μας βοηθήσετε στο μέγιστο βαθμό, αφήνοντας την κριτική σας σχετικά με τις εντυπώσεις σας για τη διδασκαλία και τη γενική ποιότητα υπηρεσίας που λάβατε.

Οι κριτικές γίνονται αποκλειστικά και μόνο από μαθητές που έχουν λάβει διδασκαλία, για αυτό και μόνο σε αυτούς τους μαθητές τους υπενθυμίζουμε να μας αξιολογήσουν την εμπειρία τους με τον δάσκαλο, μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο ημερών, από την ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους.

Αν έχετε οποιαδήποτε άλλη απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ