Δέσποινα Αυγερινίδου

Δασκάλα βιολοντσέλου

Η Δέσποινα Αυγερινίδου, γεννημένη το 1995 στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε μαθήματα βιολοντσέλου στο Δημοτικό Ωδείο Πολίχνης με καθηγήτρια την Ιλονα Ναγκη.

Πέντε χρόνια αργότερα συνέχισε τις σπουδές της με τον Ρένο Μπαλτά και μετέπειτα συνέχισε με τον Χρήστο Κόζαλη.

Είναι απόφοιτη με ειδίκευση Βιολοντσέλου της σχολής Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με καθηγητή τον Δημήτρη Πάτρα και βαθμό Άριστα.

Τον Ιούνιο του 2022 ολοκλήρωσε τις διπλωματικές σπουδές με καθηγητή τον Χρήστο Κόζαλη στο ωδείο Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Σερρών με βαθμό Άριστα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια βιολοντσέλου, μουσικής δωματίου με τους Δημήτρη Πάτρα, Χρήστο Κόζαλη, Δημήτρη Χανδράκη καθώς και σεμινάρια με την Χρύσα Κίτσιου.

Ήταν μέλος στην Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης MOYSA όπου συνεπραξε με την Ορχήστρα Νέων Ευρώπης EUYO, με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης όπως και με τους Νέους Μουσικούς Ιδρύματος << Music for peace Istanbul>>.

Επίσης ήταν μέλος και στην ορχήστρα Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους καλλιτέχνες, σολίστες, μαέστρους όπως Dariusz Mikulski, Yuri Azevedo, Ζωή Ζενιώδη, Θοδωρή Παπαδημητρίου, Μιχάλη Οικονόμου, Γιώργο- Εμμανουήλ Λαζαρίδη κ.α.

Το 2017 κέρδισε το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Από το 2020 εργάζεται σε Δημοτικά και Ιδιωτικά ωδεία της Βόρειας Ελλάδας.

Προσφορές / ώρα
Online / Δια ζώσης
20€ – 30€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές: