Άννα Κοντογιάννη

Ονομάζομαι Κοντογιάννη Άννα και είμαι τριτοετής φοιτήτρια Ελληνικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παραδίδω ήδη μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και πρώτων τάξεων του Λυκείου. Παράλληλα, έχω αναλάβει τη διόρθωση εκθέσεων σε φροντιστήριο της Μέσης Εκπαίδευσης.

Η Ελληνική Φιλολογία αποτέλεσε πρώτη μου επιλογή όχι μόνο λόγω της μεγάλης μου αγάπης για την αρχαιοελληνική και νεοελληνική γραμματεία αλλά και λόγω της μεγάλης αγάπης και χαράς που νιώθω όταν βρίσκομαι με παιδιά και μοιράζομαι μαζί τους τις γνώσεις μου.

Στόχος μου είναι να αφουγκράζομαι τους μαθητές μου και να τους εμπνέω ώστε σιγά σιγά να συνειδητοποιούν της ουσία του κάθε αντικειμένου και ενδεχομένως να το αγαπήσουν και να καταπιαστούν με αυτό. Γενικότερα, έχω επιλέξει να ασχοληθώ με τα παιδιά γιατί πιστεύω βαθιά ότι ” Άν γλιτώσει το παιδί , υπάρχει ελπίδα ” και έτσι αυτό αποτελεί για εμένα κάτι σαν προσωπικό στοίχημα.

Πέρα από τη φιλολογική σχολή στην οποία φοιτώ, από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον χορό και έχω συμμετέχει σε σεμινάρια θεάτρου. Τα Αγγλικά μου βρίσκονται σε επίπεδο Proficiency και κατά τα μαθητικά μου χρόνια έχω συμμετάσχει για δυο συνεχή έτη στο συνέδριο του Hellenic Model United Nations ως εκπρόσωπος χωρών.

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: