Αριστείδης Γ.

Δάσκαλος – καθηγητής ιαπωνικών

Διδάσκω σε όλους μου τους μαθητές ότι η Ιαπωνική γλώσσα δεν είναι «Δύσκολη». Είναι ΑΚΡΩΣ μοναδική, ιδιαίτερη και γοητευτική.

Συνεπώς πιστεύω πως και η ίδια η διαδικασία εκμάθησης θα πρέπει να είναι μοναδική και ιδιαίτερη και σίγουρα θα σας γοητεύσει!

Ένα βασικό χαρακτηριστικό των διαλέξεων μου, είναι πως η εκμάθηση γίνεται με δικό μου σύστημα και υλικό το οποίο είναι μοναδικό.

Ακολουθώντας τους πυλώνες της βασικής μάθησης εντάσσω ψυχαγωγικά μέσα, όπως αγαπημένες ταινίες, anime και manga για την ορθότερη κατανόηση των εννοιών που συναντάμε, μέσα από την εμφάνισή τους υπό πραγματικές συνθήκες και όχι στο απρόσωπο περιβάλλον των περισσότερων εμπορικών βιβλίων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Επιπρόσθετα λόγω των σπουδών μου έχω πλήρη κατάρτιση στην χρήση συγχρόνων τεχνολογιών, κάτι το οποίο μου επιτρέπει να τις επιστρατεύω διαρκώς προς όφελος των μαθητών μου.

Κατά αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο κατακτούν ευκολότερα την ιαπωνική γλώσσα, αλλά και πολλές τακτικές και μεθόδους προσέγγισης και αντιμετώπισης ενός προβλήματος, οι οποίες σίγουρα θα φανούν χρήσιμες στην υπόλοιπη ζωή τους.

Τέλος, πάνω απ’ όλα προσπαθώ σαν καθηγητής να αποτελώ καθημερινά πρότυπο για τους μαθητές μου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ένας καθηγητής μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ζωή των μαθητών του και για αυτό είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και τον χρόνο τους.

Ανυπομονώ να γνωριστούμε και να κάνουμε μαζί το πρώτο σου βήμα σε αυτό το μοναδικό ταξίδι!

  • verified

    επιβεβαιωμένο προφίλ

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές:

Σας ενδιαφέρει ο δάσκαλος; Επικοινωνήστε μαζί του άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: