Δανάη Γαλάνη

Ονομάζομαι Δανάη Γαλάνη και είμαι τελιόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με ειδίκευση στον Τομέα Κλασσικών Σπουδών.

Αναλαμβάνω υπεύθυνα και με σεβασμό στις ατομικές ιδιιτερότητες του κάθε μαθητή μου, τη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς και την Προετοιμασία των μαθητών για την συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις (Μαθήματα Διδασκαλίας: Αρχαίων Ελληνικών – Λατινικών – Ιστορίας – Λογοτεχνίας – Έκθεσης – Νεοελληνικής Γλώσσας (όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου).

Αναλαμβάνεται και η διδασκαλία των μαθημάτων του Δημοτικού καθώς και η προετοιμασία για την μετάβαση στο Γυμνάσιο (διδασκαλία παράλληλα με την δημιουργική απασχόληση παιδιών Δημοτικού).

Δίδεται ιδιαίτερη μέριμνα για τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες (πλούσιο εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό – μεταγνωστικές δεξιότητες – οπτικοακουστικό υποβοηθητικό υλικό).

Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για τους μαθητές, σε έντυπη / ψηφιακή μορφή, προσομοιωτικά τεστ και διαγωνίσματα, προσομοιωτικές εξετάσεις Πανελλαδικών και εντατικά θερινά μαθήματα προετοιμασίας (για την Β’ και Γ’ τάξη του Λυκείου).

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • verified

    επιβεβαιωμένο website

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: