Δημήτριος Κ.

Πραγματοποιούνται ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε όλες τις περιπτώσεις παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις, ασκήσεις, διαγωνίσματα) χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του μαθητή.

Υπάρχει η δυνατότητα παροχής βοήθειας τόσο σε μαθητές/τριες προκειμένου να ανταποκριθούν στις βασικές απαιτήσεις του μαθήματος, όσο και σε μαθητές/τριες προκειμένου να αριστεύσουν.

Όσο αφορά τις Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ Λυκείου παρέχεται εκτενής προετοιμασία που ξεκινά από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε όλες τις περιπτώσεις το μάθημα προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο ο/η μαθητής/τρια αφομοιώνει πιο αποτελεσματικά την ύλη. Η τακτική αυτή είναι απαραίτητη από τον διδάσκοντα στις θετικές επιστήμες.

Ένας/μια μαθητής/τρια που δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μαθημάτων αυτών, χρειάζεται πρώτα από όλα κάποιον να του/της εξηγήσει και δείξει ποιος είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης των ασκήσεων και θεωρημάτων.

Αφού επιτευχθεί αυτό, ξαφνικά όλα φαίνονται πιο εύκολα και κατανοητά.

Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το βήμα ώστε η απόδοση στο τέλος να αγγίξει το 100%.
Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής του μαθήματος στις ανάγκες των μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες, καθώς ο διδάσκων έχει λάβει σχετική κατάρτιση.

Σε περίπτωση που είναι αναγκαίο τα μαθήματα μπορούν να διεξαχθούν online με χρήση κατάλληλου εξοπλισμού και ηλεκτρονικού υλικού.

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές:

Σας ενδιαφέρει ο δάσκαλος; Επικοινωνήστε μαζί του άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: