Ελένη Οικονόμου

Ποτέ δεν είναι αργά ή νωρίς να ξεκινήσει κάποιος μαθήματα πιάνου. Όλοι μπορούν να παίξουν μουσική! Ο επαγγελματίας ήταν κάποτε αρχάριος.

Σκοπός μου είναι το πιάνο να γίνεται παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση στα πλαίσια μιας ουσιαστικής μόρφωσης. Παραδίδω μαθήματα πιάνου θεωρίας της μουσικής, αρμονίας και σολφέζ με ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή προς το αντικείμενο μου.

Προσαρμόζω το μάθημα στις ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις του μαθητή. Τα μαθήματα αναφέρονται αποκλειστικά σε παιδιά 5 έως 17 ετών και γυναίκες . Πολύ σύντομα θα υπάρξει και baby-junior πρόγραμμα!

Διδάσκω τόσο το Ελληνικό σύστημα όσο και το Αγγλικό, με κλασσικό και μοντέρνο ρεπερτόριο (κινηματογραφική μουσική, ποπ, ροκ και τζαζ τραγούδια και κομμάτια κ.α.) . Επίσης, προετοιμάζω μαθητές για εξετάσεις σε Ελληνικά ωδεία και για τις εξετάσεις του Trinity College of London.

Μέσω του Trinity College of London οι μαθητές του πιάνου αναγνωρίζονται από το Αγγλικό σύστημα και έτσι μπορούν να πάρουν επιπλέον credits και να γίνουν δεκτοί στα πανεπιστήμια της Αγγλίας και του εξωτερικού.

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Εξυπηρετώ περιοχές:

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: