Ελίνα Κουρταλή

Flower Bodies Flowing Souls by Elina Kourtali

Η Ελίνα Κουρταλή ιδρύτρια του Flower Bodies Flowing Souls, ήρθε σε πρώτη επαφή με την έννοια της αυτοσυγκέντρωσης, την έκφραση και το σώμα το 2003, σύμφωνα με την τεχνικού χορού Butoh.

Έπειτα διδάχτηκε τη σημασία της επίγνωσης, σε διάφορες σωματικές θέσεις με γνώμονα την αναπνοή, την τεχνική θετικού οραματισμού σαν το πρώτο σκαλοπάτι προς το διαλογιστικό στάδιο, και τη θεραπευτική επίδραση της γιόγκα σε επαφή με το σύστημα Σαντυανάντα (2011).

Ορόσημο στην πρακτική ήταν τα ταξίδια στο Νεπάλ, στην Καμπότζη και την Ταϊλάνδη (2016-2017) όπου την κέντρισε ιδιαίτερα ο ήχος μέσω από τις θεραπευτικές Ηχογαβάθες και το Γκόνγκ.

Στην ανάγκη για περαιτέρω εμβάθυνση της πρακτικής, παρακολούθησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα (2018) και του νευρογλωσικού-προγραμματισμού NLP.

Έχει ασχοληθεί με τα 5 στοιχεία της φύσης και την επίδραση του σώματος πάνω σε αυτά (Tattwa Shuddhi). Έχει μυηθεί στον δεύτερο βαθμό του Ρέικι του Mikao Usui και τη θεραπευτική τεχνική του Munai Ki, 2019.

Ασχολείται με την ελεύθερη κίνηση του σώματος και το 5 Rhythms Dance. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις στατικού και δυναμικού διαλογισμού, Yoga Nidra, Tibetan Meditation και Nada Yoga.

Παρακολουθεί εκπαιδεύσεις με βάση τη γυναικεία φύση, όπως Multidimensional Womb Healing, Pre-Post Natal Yoga, 8th Womb Gateway Rose Initiation και Pranic Healing Psychotherapist και μοιράζεται τις τεχνικές με φροντίδα και σεβασμό σε γυναικείους κύκλους.

Ασχολείται με την ηχοθεραπεία και πιστεύει στο μοίρασμα διάφορων τεχνικών με σκοπό τη σύνδεση των ανθρώπων με τη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο, την Αγάπη.

Εάν νιώθεις και εσύ το κάλεσμα διάλεξε τη συνεδρία που σου ταιριάζει και έλα στο κύκλο του Flower Bodies Flowing Souls.

Namaste,​

Elina Kourtali
RYT Yoga Alliance USA​
Hellenic Yoga Association

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • linkedin.com/in/elina-kourtali-14698028

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές: