Ελπίδα Παπαδοπούλου

Δασκάλα πιάνου, ιστορικός

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου σε παιδιά και ενήλικες. Το μάθημά μου δίνει έμφαση στην πιανιστική τεχνική και ερμηνεία μέσω της μουσικότητας που εκφράζει ο καθένας. Πάνω απ’όλα σκοπός μου είναι να μεταδώσω την αγάπη μου για τη μουσική και να την ανακαλύψει με τη σειρά του ο κάθε μαθητής.

Διδάσκω κλασικό πιάνο κυρίως εποχής μπαρόκ έως σήμερα, βοηθώντας το μαθητή να κατανοήσει την εποχή μέσω ιστορικών αναφορών. Η διάρκεια τού μαθήματος είναι ανάλογη με τις ανάγκες τού διδασκόμενου. Η υπομονή, η μεταδοτικότητά μου και το ατελείωτο πάθος μου για τη μουσική αποτελούν τα κύρια εργαλεία τού μαθήματός μου.

Για μένα η μουσική δεν είναι απλά επάγγελμα, είναι τρόπος έκφρασης. Σκοπός μου είναι να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε μικρούς και μεγάλους, μέσω σύγχρονων παιδαγωγικών μεθόδων προσαρμοσμένες στον κάθε μαθητή.

Κάνοντας λοιπόν ένα ευχάριστο διάλειμμα, είτε από το σχολείο, είτε από την πολυάσχολη ρουτίνα, θα αποκτηθεί μια σφαιρική μουσική παιδεία και θα εξερευνήσουμε τον κόσμο της μουσικής. Συνεργαζόμενη σε αναγνωρισμένο ωδείο, όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει σε συναυλίες ή ακόμα και σε εξετάσεις.

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / από κοντά
30€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Εξυπηρετώ περιοχές: