Γεωργία Χαρένια

Δασκάλα – καθηγήτρια γαλλικών

Ονομάζομαι Γεωργία Χαρένια, κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ.

Ένα μέρος του πτυχίου πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, στον τομέα της φιλολογίας καθώς συμμετείχα στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus.

Επίσης, είμαι απόφοιτη του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Παραγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στο γαλλικό πολιτισμό και στη γαλλική γλώσσα, αποφάσισα να διευρύνω τις γνώσεις μου σπουδάζοντας στο τμήμα της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια, κατάφερα να αποκτήσω και να καλλιεργήσω ένα ευρύ φάσμα ειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων γύρω από τη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας.

Πρωταρχικός μου στόχος είναι να χρησιμοποιήσω και να μεταδώσω αυτές τις κεκτημένες γνώσεις στους μαθητές, μεταφέροντας έτσι την αγάπη μου για τη διδασκαλία και να τους δώσω έμπνευση να εξελιχθούν μέσα από αυτή.

Επιπρόσθετα, η αγάπη μου για τη διδασκαλία και τη μουσική με παρακίνησε να συνεχίσω την εκπαιδευτική μου εξέλιξη στα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα: «Moυσικοθεραπεία: Θεωρητικές Προσεγγίσεις, Πρακτικές Εφαρμογές και Βιωματικές Ασκήσεις» και “Ειδική Αγωγή: Διεπιστημονικές Πρακτικές Σύγκλισης” πιστοποιημένα από το ΕΚΠΑ, καθώς και ”Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στη Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες” πιστοποιημένο από VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES.

Προσφορές / ώρα
Online / εξ’ αποστάσεως
15€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Online / Διαδικτυακά