Γλυκερία Τσιβοπούλου

Δασκάλα – καθηγήτρια αγγλικών, ισπανικών, ελληνικών

Γειά σου! Ονομάζομαι Τσιβοπούλου Γλυκερία και εργάζομαι ως καθηγήτρια ξένων γλωσσών.

Είμαι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου τέλειωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλοσοφίας.

Εφοδιασμένη τόσο με όλες τις απαραίτητες γνώσεις πάνω στην διδαχή της γλώσσας όσο και με τα κατάλληλα εφόδια για γλωσσική εμβύθιση (language immersion) μέσων πολιτισμικών αναφορών, άρχισα να διδάσκω κατ’οίκον, αλλά και μέσω διαδικτυακών πλατφορμών την αγγλική γλώσσα.

Παράλληλα, ενώ σπούδαζα και καθώς οι ξένες γλώσσες ήταν πάντοτε κάτι που μου άρεσε να μαθαίνω και να περνάω δημιουργικά τον χρόνο μου, ασχολήθηκα με την απόκτηση και κατάκτηση και της Ισπανικής Γλώσσας (πτυχίο Cervantes C1).

Έχοντας διδαχθεί από φυσική ομιλήτρια (native speaker) της Ισπανικής γλώσσας και μένοντας για ένα χρόνο λόγω σπουδών (Erasmus+) στην Ισπανία, Σεβίλλη, ξεκίνησα να διδάσκω και την Ισπανική Γλώσσα.

Αυτή την στιγμή, κάνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στην διδαχή της Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού.

Τέλος, διδάσκω επίσης και Ελληνικά σε αλλόγλωσσους μαθητές, έχοντας παρακολουθήσει μία σειρά σεμιναρίων πάνω στην διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας σε ξένους και διδασκαλία της Ελληνικής σε πρόσφυγες και μετανάστες (Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

Η εμπειρία μου στην διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας ανέρχεται τα 5 χρόνια, ενώ των υπολοίπων (Ισπανικής και Ελληνικής ως ξένη) τα 2.

Στόχος μου είναι να προσφέρω μαθήματα όπου και εγώ και μαθητής ανεξαρτήτου ηλικίας θα περνάμε όμορφα μέσω γόνιμης συζήτησης και ενδιαφερόντων δραστηριοτήτων που έχουν ως σκοπό την απόκτηση της γλώσσας αλλά και την γνωριμία του εκάστοτε πολιτισμού.

Προσφορές / ώρα
Online / εξ’ αποστάσεως
12€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Online / Διαδικτυακά