Μαρία Κ.

Δασκάλα – καθηγήτρια αγγλικών

Είμαι η Μαρία και διδάσκω Αγγλικά εδώ και 10 χρόνια με αγάπη και μεράκι για την διδασκαλία σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες. Διαθέτω φροντιστηριακή πείρα αλλά και πείρα στην κατ΄οίκον διδασκαλία καθώς αυξάνεται η ανάγκη για εξατομικευμένη προσοχή των μαθητών όλο και περισσότερο πλέον. Επίσης, κατέχω νόμιμη άδεια διδασκαλίας, πιστοποίηση για την διδασκαλία της Αγγλικής ως δεύτερη γλώσσα σε μαθητές που η αγγλική δεν είναι η μητρική τους γλώσσα ενώ εχω American native-like accent.

Kατα την διάρκεια του μαθήματος, γίνεται χρήση του i-book/e-book των βιβλίων που συνοδεύουν το μάθημα μας και που διαλέγονται με προσοχή ανάλογα με το επίπεδο, την ηλικία αλλά και τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών. Ακόμη, παρέχεται βοηθητικό υλικό οπότε και όπου χρειαστεί σε ηλεκτρονική μορφή με δυνατότητα διάδρασης και άμεσης αποστολής των αποτελεσμάτων στον/στην καθηγήτρια αλλά και σε έντυπη μορφή για εκείνους τους μαθητές/μαθήτριες που το προτιμούν.

Η διδασκαλία του μαθήματος, ανεξαρτήτου ηλικίας ή επιπέδου, ακολουθείται επιπλέον σε μεγάλο βαθμό από την χρήση της “Gamification Approach” ή αλλιώς “τεχνική παιχνιδοποίησης” η οποία κερδίζει έδαφος ολοένα και περισσότερο τόσο στην εκπαίδευση όσο και σε άλλους εργασιακούς τομείς. Στο μάθημα συγκεκριμένα, γίνεται χρήση εφαρμογών οι οποίες προτρέπουν τον μαθητή/μαθήτρια σταδιακά μέσω του παιχνιδιού να λάβει τις γνώσεις που πρέπει ενώ παράλληλα διασκεδάζει! Η παιχνιδοποίηση φυσικά είναι για όλες τις ηλικίες ενώ πραγματοποιείται και με την χρήση παιχνιδιών που δεν διατίθενται απαραίτητα σε ηλεκτρονική μορφή όπως παιχνίδι με κάρτες (πχ. Τabοο).

Οι τιμές είναι προσιτές.

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων & επάρκεια διδασκαλίας

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές:

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: