Κλειώ Γεωργούλα

Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία όλων των βαθμίδων (εκτός Γ Λυκείου) και προετοιμασία για SAT Subject Test in Biology E/M

Η βιολογία είναι η επιστήμη της ζωής! Κατανοώντας αυτό το μάθημα εξερευνούμε τον κόσμο γύρω μας αλλά και τον εαυτό μας, αποκτώντας γνώσεις με έμπρακτη εφαρμογή στη ζωή μας.

Κατά τη διδασκαλία παρέχεται εξατομικευμένη υποστήριξη στον/η μαθητή/τρια, καθώς, σύμφωνα και με την επιστήμη της βιολογίας, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και μαθαίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ιδιαίτερα για τη Β’ Λυκείου, χτίζονται γερές βάσεις στο συγκεκριμένο μάθημα για διευκόλυνση στη χρονιά των Πανελληνίων.

Γίνεται επίσης προετοιμασία για το SAT Subject Test in Biology E/M για αιτήσεις σε Πανεπιστήμια στην Αμερική.

Εκπαιδευτική Ρομποτική & Προγραμματισμός Δημοτικού (δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλήνιους διαγωνισμούς)

Η εκπαιδευτική ρομποτική αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό διασκέδασης και μάθησης!

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά παιχνίδια, λύνουμε πρωτότυπους γρίφους και σχεδιάζουμε τις δικές μας ιστορίες μέσα στο προγραμματιστικό περιβάλλον Scratch, ειδικά προσαρμοσμένο για τις ηλικίες του Δημοτικού.

Οι μικρότερες ηλικίες ξεκινούν με το Scratch Junior και οι μεγαλύτερες καταλήγουν με ένα project στο πρόγραμμα για μαθητές Mission Zero του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος σε Raspberry Pi.

Μέσα από τον προγραμματισμό, τα παιδιά καλλιεργούν την αλγοριθμική σκέψη, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή τους, καθώς το καθένα ανταποκρίνεται στις εκπαιδευτικές προκλήσεις του μαθήματος με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Για δια ζώσης μαθήματα, αξιοποιούμε τον εξοπλισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής LEGO WeDo 2.0., συνδυάζοντας τη μηχανική και τις φυσικές επιστήμες, καθώς και εξοικειωνόμαστε με τις βασικές αρχές της ηλεκτρονικής, κατασκευάζοντας τα δικά μας ηλεκτρικά κυκλώματα.

Επαγγελματική Εμπειρία
1η στο έτος απόφοιτος Βιολογικού με διεθνείς διακρίσεις, υποτροφίες και συμμετοχή σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα και συνέδρια στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Πολυετής εμπειρία στη διδασκαλία της Βιολογίας σε όλες τις βαθμίδες και εμπειρία στην προετοιμασία για το SAT Subject Test in Biology E/M.

Πιστοποίηση στην εκπαιδευτική ρομποτική και τον προγραμματισμό για μαθητές Δημοτικού από τον ΕΟΠΠΕΠ, τη Global Cert, το LEGO Education Academy, το Eduk8 και το O3 Out of the Ordinary.

Εμπειρία στην εκπαιδευτική ρομποτική, τον προγραμματισμό, τη δημιουργική απασχόληση, τη σχολική μελέτη και την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε ΚΔΑΠ

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / Online
Από +10€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: