Κυριακή Φετφατζή

Δασκάλα yoga / γιόγκα

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Φιλοσοφίας στο τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχοντας παρακολουθήσει από μικρή μαθήματα χορού, άρχισα να αναζητώ τρόπους σύνδεσης του δημιουργικού νου με το ενεργό σώμα, έρευνα που οδήγησε τελικά στην απόκτηση του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Dance, Cultures, Histories and Practices από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία.

Έχω συμμετάσχει περιστασιακά σε παραστάσεις χορού, κινηματογραφικές ταινίες ως περφόρμερ, έχω δημιουργήσει και παρουσιάσει σωματικές performances και εικαστικά έργα με άξονα το σώμα.

Η Yoga ήρθε ως σπουδή να προσφέρει ένα μονοπάτι παρατήρησης και αφύπνισης μέσω του σώματος και μια μέθοδο προσέγγισης του σώματος σε σύνδεση με το νου και το συναίσθημα.

Η ολιστική προσέγγιση που προσφέρει η Yoga αποτελεί το πεδίο μελέτης και διδασκαλίας μου τα τελευταία χρόνια.

Διδάσκω Hatha Yoga, συνδυάζοντας και στοιχεία από την πορεία μου στο χώρο του χορού.

Το μάθημα αποτελείται από τεχνικές αναπνοής (pranayama), με στόχο να κατανοήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα το εργαλείο της αναπνοής, κινητικές ακολουθίες (asanas) για την ενδυνάμωση του σώματος και την καλλιέργεια της ευλυγισίας, και ολοκληρώνεται με ασκήσεις χαλάρωσης.

Στόχος είναι η δημιουργία μιας υγιούς, αρμονικής και δημιουργικής σχέσης με το σώμα μας, το σημείο αφετηρίας μας στην σχέση με τον εαυτό, τους άλλους και τον κόσμο.

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / από κοντά
25€
(συζητήσιμη ανάλογα με την συχνότητα των μαθημάτων)
Online / εξ’ αποστάσεως
15€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές: