Παύλος Λογοθέτης

Δάσκαλος αυτοάμυνας – πολεμικών τεχνών

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκα στην “οικογένεια” των πολεμικών τεχνών. Μέχρι σήμερα έχω λάβει μέρος στο εξωτερικό, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις. Επίσης, έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμες επιδείξεις.

Η πολυετής, πλέον – διαδρομή μου στον χώρο των πολεμικών τεχνών ξεκίνησε το 1984, όταν άρχισα να προπονούμαι στη σχολή του Sensei Γιώργο Ελευσινιώτη και τον Sensei Μπάμπη Πολυχρονόπουλο, στο American Karate System (American Karate Association) στα Κάτω Πατήσια.

Το 1985 εντάχθηκα, μαζί με τον Sensei Γιώργο Ελευσινιώτη στο σύστημα Shorinji Ryu International, υπό τον Shihan Richard Lee, 9ο Dan το οποίο περιλαμβάνει Καράτε, kobudo (όπλα) και Tai Chi Chuan (μέθοδος yang).
Η αγωνιστική μου δράση σταμάτησε το 1989 λόγο στρατιωτικών υποχρεώσεων και πολύχρονης απουσίας στο εξωτερικό.

Το 2004 άρχισα να προπονούμαι πάλι με τους Renshi Δημήτρη Σόρκο 7ο Dan και τον Renshi Γιώργο Τσιμπό 6ο Dan στο ίδιο σύστημα αλλά με αλλαγή ονομασίας Shorinji Budo Union υπό τον Shihan Bill Marsh 9ο Dan.

To 2010 καταλαμβάνω την 1η θέση στα Kata (Καράτε) στη Γερμανία.

Το 2014 παίρνω το 3ο Dan από τον Shihan Bill Marsh. Το 2014 συμμετέχω στο πολυήμερο σεμινάριο Aikido με τον Sensei Stephen Toyoda (γιος του διεθνώς γνωστού Sensei Fumio Toyoda Shihan, Ιδρυτή του Παγκόσμιου Ιδρύματος Aikido Association International) στο Fukushinkan Dojo του Sensei Μπάμπη Κεράνη. Το 2014 είχα την τύχη και τη τιμή να γνωρίσω την μοναδική Sensei Λουκοπούλου Κατερίνα Bubishi Karate Do και να συμμετέχω στο σεμινάριο RYU KYU Kobudo: kata bo (HAKU SHO NO KUN) και από τότε παρακολουθώ τα σεμινάρια της.

Το 2015 συμμετέχω στο σεμινάριο Sensei Λουκοπούλου Κατερίνα Bubishi Karate Do RYU KYU Kobudo: kata tunfa (Hamahiga no Tunfa). To 2015 παίρνω το 1ο Dan στο Shotokan από τον Sensei Otake & Sensei Κραββαρίτη
Το 2015 Δημιουργώ λειτουργία τμήματος αυτοάμυνας στον Η΄ Σχολείου Αθηνών.

Μέχρι σήμερα, εκτός από τα τακτικά μαθήματα στο Dojo, παρακολουθώ τα σεμινάρια του συστήματος που διεξάγονται στην Γερμανία.

Παύλος Λογοθέτης 4ο Dan Shorinji Ryu International Karate, 1ο Dan Shotokan Karate

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Εξυπηρετώ περιοχές: