Μαρία Κοντοβά

Δασκάλα δημοτικού, αγγλικών

1. Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες για όλα τα επίπεδα (A1- C2). Υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στο πιστοποιητικό γλωσσόμαθειας LRN της Esolnet.

Έχω διδάξει 4 χρόνια σε οικοδιδασκαλείο ξένων γλωσσών και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζομαι ιδιωτικά. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στην διδακτική της αγγλικής γλώσσας ως ξένης/ διεθνούς.

Στόχος μου για κάθε μαθητή είναι η υποστήριξη του στην εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα σε λειτουργικό επίπεδο, με εργασία πάνω σε εξατομικευμένο και στοχευμένο υλικό. Σε κάθε μάθημα παρέχονται σημειώσεις και δημιουργούνται νέες, πάνω στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Αναλαμβάνω την προετοιμασία για την επόμενη τάξη και κάλυψη κενών. Είμαι διαθέσιμη για θερινά μαθήματα. Έχω πείρα στην συγγραφή, την μετάφραση και την επιμέλεια πανεπιστημιακών εργασίων και άλλων ακαδημαϊκών κειμένων (παρέχονται συστάσεις εφόσον ζητηθούν).

2. Μαθήματα δημοτικού και Β/βάθμιας
Έχω πάρει το πρώτο μου πτυχίο από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πάνω στην δημοτική εκπαίδευση. Με συνεχείς επιμορφώσεις και σεμινάρια έχω κατορθώσει να είμαι σε θέση να παραδώσω και μαθήματα δευτεροβάθμιας (μέχρι την Α’ Λυκείου).

Ασχολούμαι με τα ιδιαίτερα μαθήματα σε δημοτικό και γυμνάσιο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αναλαμβάνω την καθημερινή μελέτη και την προετοιμασία για το σχολείο, την κάλυψη κενών και την προετοιμασία για την επόμενη τάξη.

Κατέχω εκπαίδευση και πείρα εργασίας με παιδιά των οποίων η Ελληνική δεν είναι η πρώτη γλώσσα, δουλεύοντας πάνω στην διδακτική της.

Παρέχεται καθοδήγηση και προετοιμασία για την εισαγωγή σε πρότυπα γυμνάσια.

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / Online
12€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων