Μαρία Παπαδοπούλου

Δασκάλα – μουσικός, καθηγήτρια πιάνο, φωνητικής

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Μαρία και είμαι απόφοιτη -integrated Master του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Σχολής Καλών Τεχνών, ΑΠΘ.

Είμαι καθηγήτρια πιάνου – αρμόνιου – θεωρητικών και φωνητικής τα τελευταία 9 χρόνια, ενώ με τη μουσική ασχολούμαι τα τελευταία 16.

Πέρα από τα ωδεία, τις σπουδές εκεί και τα πτυχία στην κλασική μουσική που μου έχουν δώσει τα απαραίτητα εφόδια να διδάξω, έχω επενδύσει σε πολλές διαφορετικές μουσικές εμπειρίες που με έφεραν κοντά, τόσο με διαφορετικά όργανα, ακούσματα και τεχνοτροπίες, όσο και με διάφορες και διαφορετικές μεταξύ τους μεθόδους εκμάθησης της μουσικής.

Έχω ασχοληθεί με το jazz, το blues / rock μέχρι τη reggae, με την κινηματογραφική μουσική και έχω φτάσει μέχρι το παραδοσιακό άκουσμα και το πολυφωνικό ηπειρώτικο, τη μουσική της ανατολικής μεσογείου και το φλαμένκο.

Ταυτόχρονα έχω ασχοληθεί με τη διδασκαλία σε νέους και νέες από 5-75 ετών και πολύ θα ήθελα η γκάμα αυτή να μεγαλώσει.

Στόχος μου, το μάθημα μου να απευθύνεται σε όλους και όλες, να μπορεί ο καθένας και η καθεμία να βρουν αυτό που τους εκφράζει και αυτό που χρειάζονται κατα τη διάρκεια του μαθήματος.

Το μάθημα λοιπον, πάντα γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και θέλω κάθε μαθητή και μαθήτριας και επιδιώκει να προάγει έναν διαφορετικό και πολυδιάστατο τρόπο εκμάθησης της μουσικής που θα ξεφεύγει από τις πεπατημένες και τα στεγανά.

Σας περιμένω με χαρά.

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Διαδικτυακά
  • Εξυπηρετώ περιοχές: