Μυρτώ Μ.

Δασκάλα – καθηγήτρια υποκριτικής, ηθοποιός

Είμαι απόφοιτη της Ανώτερης Δραματικής Σχολής “Ανδρέας Βουτσινάς”.

Έχω επίσης ολοκληρώσει σπουδές στο εργαστήρι σωματικού θεάτρου “Present Being Performer Laboratory”, και στη σχολή κωμικού αυτοσχεδιασμού “House of Improv”.

Έχω επίσης παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια υποκριτικής, σωματικού θεάτρου, φωνητικής/ τραγουδιού και σύγχρονου χορού, μεταξύ των οποίων το Διεθνές Εργαστήριο “Η μέθοδος του Θεόδωρου Τερζόπουλου”.

Έκανα για δεκατρία χρόνια κλασικό μπαλέτο και έπειτα συνέχισα με χιπ-χοπ, modern jazz, latin και σύγχρονο χορό.

Έπαιξα και παίζω σε παραστάσεις θεατρικές, musical, site specific performance και κωμικού αυτοσχεδιασμού.

Είμαι ιδρυτικό μέλος της ομάδας κωμικού αυτοσχεδιασμού Improvatines. Αυτή τη στιγμή παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα θεάτρου και παρακολουθώ μαθήματα σύγχρονου χορού.

Κίνητρο για μένα αποτελεί η ανταλλαγή μέσω της σύνδεσης και ο στόχος μου για τα μαθήματα είναι να καταφέρω να εμπνεύσω τον μαθητή ή την μαθήτρια να μπει στον δικό του/της δρόμο ουσιαστικής και αληθινής καλλιτεχνικής έκφρασης.

Στα μαθήματα προσφέρω θεωρητική βάση, δουλειά πάνω σε ρόλους, εξάσκηση πάνω σε τεχνικές υποκριτικής, ασκήσεις για προθέρμανση και δουλειά μέσα από τον αυτοσχεδιασμό.

Προετοιμάζω για ακροάσεις εισαγωγής σε δραματικές σχολές και για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού. Δίνονται σημειώσεις.

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / Online
15€ / ώρα – 25€ / δίωρο
 • verified

  επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

 • verified

  επιβεβαιωμένο instagram

 • verified

  επιβεβαιωμένο linkedin

 • verified

  επιβεβαιωμένο youtube