Παναγιώτα Μ.

Δασκάλα – καθηγήτρια ισπανικών

Ιδιαίτερα μαθήματα πορτογαλικών και ισπανικών προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, με έμφαση στην επικοινωνία.

Έχοντας εμπειρία στην Πορτογαλία, μεταπτυχιακές σπουδές στην Ισπανία, ενασχόληση με τη μετάφραση και τεράστια αγάπη για τις γλώσσες της Ιβηρικής, παραδίδω μαθήματα γλώσσας για εσάς που έχετε ταξιδέψει και σας μάγεψαν οι ήχοι, ακούτε μουσική και χάνεστε στους στίχους, θέλετε να ταξιδέψετε, έχετε ερωτευτεί αλλά δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα, ετοιμάζεστε για σπουδές ή δουλειά στο εξωτερικό και θέλετε να μιλάτε πριν φτάσετε, αλλά και για εσάς που είχατε μάθει κάτι, κάποτε, και θέλετε να συστηματοποιήσετε τις γνώσεις σας ή να βελτιώσετε το επίπεδό σας και να προετοιμαστείτε για κάποιο δίπλωμα.

Παρότι σπούδασα Αρχιτεκτονική και Θεωρία της Αρχιτεκτονικής, με γοήτευσαν οι γλώσσες και κατέληξα να σχεδιάζω μαθήματα. Έχω παρακολουθήσει -και παρακολουθώ συνεχώς- σεμινάρια και επιμορφώσεις για τη διδακτική της ισπανικής γλώσσας από το Ινστιτούτο Θερβάντες και τις εκδόσεις Difusión, καθώς και μαθήματα γλωσσολογίας.

Δουλεύω ανιχνεύοντας τις ελλείψεις των μαθητών και στοχεύοντας να καλύψουμε τα κενά με γνώση τόσο της γραμματικής όσο και του τρόπου έκφρασης των ισπανόφωνων ομιλητών. Για περισσότερο ευχάριστη και βιωματική μάθηση προσπαθώ να εισάγω διαφορετικές πηγές και μέσα.

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές:

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: