Έλλη Νταϊλιάνη

Η Έλλη Νταϊλιάνη είναι Musical Performer και διδάσκει φωνητική, υποκριτική και μουσικό θέατρο, καθώς και αναλαμβάνει την πλήρη προετοιμασία μαθητών για ακροάσεις σε σχολές μουσικού θεάτρου στο εξωτερικό και υποκριτικής στην Ελλάδα.

Διδάσκει μαθητές με σκοπό τη βελτίωση της φωνητική τους εξέλιξης, την καταπολέμηση του σκηνικού άγχους και τη δημιουργία του καλλιτεχνικού τους πορτραίτου.

Ειδικεύεται στο Μουσικό Θέατρο και διοργανώνει θεματικές μουσικές παραστάσεις, με κύριο στόχο την εξέλιξη των μαθητών της. Διδάσκει αποκλειστικά τη μέθοδο “Free your voice” με επιτυχή αποτελέσματα!

Επιλέγοντας να σπουδάσω μουσικό θέατρο κατάλαβα στη συνέχεια ότι δεν υπάρχουν αρκετοί δάσκαλοι στην Ελλάδα που να έχουν ειδικευτεί σ’ αυτό το κομμάτι.

Έτσι, αναγκάστηκα να προετοιμαστώ κατά ένα μεγάλο μέρος μόνη μου, επικοινωνώντας με άτομα από την Αγγλία, με αποτέλεσμα να επιτύχω στις ακροάσεις των μουσικών σχολών στο Λονδίνο

Όταν αποφοίτησα αποφάσισα να μεταφέρω τις γνώσεις μου, τις σημειώσεις μου, τα μυστικά και τις συμβουλές μου και σε άλλους.

Η επιτυχία ενός δασκάλου φαίνεται στην εξέλιξη των μαθητών του.

Προσωπικά, είναι μία επιτυχία να βλέπω έναν μαθητή μου να ωριμάζει και να εξελίσσεται σε κάτι που τον έχω βοηθήσει.

Από μαθητή φωνητικής προσπαθούμε να μπούμε στο ρόλο του performer πετυχαίνοντας βήμα-βήμα στόχους που έχουμε βάλει μαζί από την αρχή της μουσικής μας πορείας.

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / Online
20€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: