Οδυσσέας Κ.

Δάσκαλος – καθηγητής ισπανικών

Είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ ‘Λατινοαμερικάνικες και Ιβηρικές Σπουδές του ΕΚΠΑ’.

Εχω διδακτική εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες και κάνω μαθήματα είτε ατομικά, είτε σε γκρούπ για όλα τα επίπεδα (A1-C2) και όλα τα διπλώματα (DELE-ΚΠΓ), αλλά και προετοιμασία σε μαθητές που σκοπεύουν να εξεταστούν στο ειδικό μάθημα της ισπανικής γλώσσας στις πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό την εισαγωγή τους στην Ισπανική Φιλολογία.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές ισπανικής φιλολογίας που χρειάζονται υποστήριξη στα μαθήματα ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού και φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν ισπανικά για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Erasmus ή για άλλους λόγους.

Επίσης μαθήματα ισπανικών για ειδικούς σκοπούς (εργασία, τουρισμός) σε επαγγελματίες και υπαλλήλους που χρειάζονται την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και μαθήματα ελληνικών σε ισπανόφωνους που θέλουν να μάθουν την ελληνική γλώσσα.

Βρίσκομαι σε διαρκή επιμόρφωση με σεμινάρια πάνω στη διδακτική της ισπανικής ως ξένης, στη χρήση της τεχνολογίας στα μαθήματα και σε νέες μεθόδους διδασκαλίας.

Στο πλαίσιο των μαθημάτων παρουσίαζονται θέματα της ιστορίας και του πολιτισμού της Ισπανίας και των Ισπανόφωνων χωρών, ως στοιχείο της κατανόησης της γλώσσας και μέσα από τον πολιτισμό. Άλλωστε έχω ασχοληθεί στο παρελθόν στο πλαίσιο διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας, στο πλαίσιο των σπουδών μου στο ΠΜΣ “Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού & Πολιτισμού”, με το ισπανικό πολιτιστικό φαινόμενο της προσκυνηματικής διαδρομής του Camino de Santiago de Compostela.

El papel del docente en la preparación de alumnos para exámenes oficiales [22/9/2021]

Curso ELE de Verano: Jornadas didácticas de español en línea-GRECIA – 2021, Unión Hispano-helena & Junta de Castilla y León [05/07/2021 – 07/07/2021]

La motivación en clase es cuestión de tareas. Las diferentes aproximaciones a una acción final y su utilización en clases en línea, SGEL [25/03/2021]

Escuchando aprende la gente. Sobre la audición en la clase de lenguas, SGEL [18/03/2021]

«Ιχνηλατώντας» τις μαθησιακές δυσκολίες, Klett Hellas [27/02/2021]

Las intenciones del hablante en la aparición del indicativo o del subjuntivo, SGEL [25/02/2021]

Curso ELE de Verano: Jornadas didácticas de español en línea GRECIA, Unión Hispano-helena & Junta de Castilla y León [13/07/2021 – 16/07/2021 ]

Las experiencias como motor del aprendizaje, ANAYA ELE
[28/05/2020]

HERRAMIENTAS GOOGLE: una gran ayuda para tus clases en línea, ANAYA ELE [06/05/2020]

25o Συνέδριο Διδακτικής για Καθηγητές Ισπανικής Γλώσσας στην Ελλάδα – XXV Jornadas de Didáctica para Profesores de ELE en Grecia [08/04/2017 – 09/04/2017]

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές:

Σας ενδιαφέρει ο δάσκαλος; Επικοινωνήστε μαζί του άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: