Πηνελόπη Παπαθωμά – Καζαντζίδου

Καθηγήτρια φιλόλογος, δασκάλα χορού

Ως πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής, Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) με ειδίκευση στον τομέα της Γλωσσολογίας καθώς και πιστοποιημένη δασκάλα χορού από το ISTD (Imperial Society of Teachers of Dancing), αναλαμβάνω φιλολογικά μαθήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διδασκαλία της ελληνικής ως 2ης/ξένης γλώσσας αλλά και μαθήματα σύγχρονου και μοντέρνου χορού.

Η Πρακτική Άσκηση στο εξωτερικό, η πολυετής εμπειρία σε φιλολογικά μαθήματα και η συνεχής επιμόρφωση και δεξιότητες που συνεχώς φροντίζω να εμπλουτίζω με καθιστούν άτομο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Είμαι έμπειρη δασκάλα χορού και αναλαμβάνω δημιουργία χορογραφιών, σύγχρονου και μοντέρνου χορού, stretching αλλά και μαθήματα αυτοσχεδιασμού με πολυετείς σπουδές στον χορό και συμμετοχή σε παραστάσεις και πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Η μεθοδολογική μου προσέγγιση είναι μαθητοκεντρική και ανακαλυπτική, με μη τυπική εκπαίδευση και τη χρήση των ΤΠΕ (Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας).

  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων