Βασίλειος Γεώργιος Ανδρουτσόπουλος Αγιώτατος

Δάσκαλος σκακιού

Μαθήματα Σκακιού για όλες τις δυναμικότητες
Καλησπέρα ονομάζομαι Βασίλης-Γιώργος Ανδρουτσόπουλος Αγιώτατος και σπουδάζω Μηχανικός Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο της Πάτρας.Είμαι Προπονητής – Δάσκαλος Σκακιού σε μεγαλους σκακιστικούς ομίλους όπως η Σκακιστική Ακαδημία Συκεών – Νεάπολη, EΑΠ Πατρών. Τα 4 τελευταία χρονιά κάνω μαθήματά online με πάνω από 40 μαθητές να με έχουν επιλέξει. Από κοντά ενώ έχω διδάξει και σε σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησής παλιότερα δίνοντας μου διδακτική εμπειρία με παιδιά.

Παίζω σκάκι από την ηλικία των 5 και -όπως ΚΑΘΕ αγωνιζόμενος και σοβαρός σκακιστής- έχω προφίλ στην Διεθνής Ομοσπονδία Σκακιού (F.I.D.E).Η υψηλότερη δυναμικότητά μου να είναι στο 2189 ενώ βρίσκομαι στους καλύτερους 130 Έλληνες Σκακιστές με βάση δυναμικότητας.
Το profile μου είναι: ratings.fide.com/profile/4268130

Λαμβάνω συχνά μέρος σε μεγάλα ελληνικά και διεθνή τουρνουά.

Ενδεικτικές Επιτυχίες:

 • 4ος σε Ισοβάθμια με τον 2ο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων κάτω των 20 του 2018 – συχνά λάμβανα θέση στην 10αδα-5αδα της ηλικιακής μου κατηγορίας.
 • 16ος στο Διεθνές Οπεν Τουρνουά της Καβάλας 2019.
 • Κέρδισα τον Νο2 Σκακιστή της Ελληνικής Κατάταξής (2600+ rating) στο ομαδικό κύπελο του 2021 (4η θέση πανελληνίως με το Γαλαξία Θεσσαλονίκης).
 • Μέλος της νικήτριας ομάδας της Α’ εθνικής του 2018 και 2019 (Φυσιολάτρης Νίκαιας).

Τέλος έχω συμμετάσχει επίσης σε μεγάλα Open Τουρνουά του Εξωτερικού οπως Belgrade Open,Graz Open και Elllobregat Open Chess στην Βαρκελώνη άλλα και σε Παγκόσμια Έφηβων.

Τιμές για γκρουπ είναι συζητήσιμες και πιο προσιτές. To ίδιο και για οικογένειες. Σημαντικό είναι πως με το τέλος του μαθήματος παραδίδεται το υλικό που διδάχθηκε και ορίζονται προαιρετικές ασκήσεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;
Λατρεύω το σκάκι ως παιχνίδι και τρόπο σκέψης και ευχαριστιέμαι πραγματικά να διδάσκω. 16 χρόνια αγωνιστικού σκακιού και 4 χρόνια προπονητικής με μαθητές όλων των δυναμικοτήτων μου έχουν δώσει τα εφόδια και την εμπειρία να σε βοηθήσω να βελτιωθείς, προσαρμόζοντας το μάθημα στον δικό σου ρυθμό. Μέσα από τα μαθήματα, θα αναπτύξουμε στρατηγική και αναλυτική σκέψη, επίλυση προβλημάτων – ικανότητες χρήσιμες τόσο στο σκάκι όσο και στη ζωή. Έτοιμος να μάθεις τα μυστικά του σκακιού και να αυξήσεις το rating σου?

*Tο πρώτο μάθημά είναι δωρεάν. Κάντε το πρώτο σας βήμα στο μαγευτικό κόσμο του σκακιού ΔΩΡΕΑΝ!*

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / Online
15€ – 20€
 • verified

  επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

 • Τρόπος διδασκαλίας:
 • Στο χώρο μου
 • Στο χώρο του μαθητή
 • Online / Διαδικτυακά
 • Εξυπηρετώ περιοχές: