Χριστίνα Ράπτης

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής και βιολιού σε ανθρώπους που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής ανεξαρτήτως ηλικίας από το 2011.

Αρχικά στη Θεσσαλονίκη, ύστερα στη Νέα Υόρκη και πλέον στην Αθήνα από τότε που μετακόμισα μόνιμα, αφιερώνω εξίσου το χρόνο μου μεταξύ διδασκαλίας, συναυλιών και performances.

Η φιλοσοφία της διδασκαλίας μου βασίζεται στο να προσφέρω με αγάπη και δοτικότητα τις γνώσεις μου γύρω από την πρακτική του βιολιού με τον ίδιο όμορφο τρόπο που το έκαναν και οι δάσκαλοί μου και με βοήθησαν στο να αγαπήσω το βιολί ακόμα περισσότερο και να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου.

Τα μαθήματα πάντα προσαρμόζονται ως προς την ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας στις ανάγκες και τους στόχους του εκάστοτε μαθητή, με σεβασμό και κατανόηση στους ξεχωριστούς χρόνους που χρειάζεται ο καθένας για να κατακτήσει τις δεξιότητες που απαιτεί το βιολί.

Η διαδικασία εκμάθησης του βιολιού και της μουσικής διεγείρει τις αισθήσεις, καλλιεργεί την αισθητική και την αντίληψη του ανθρώπου και κυρίως βοηθάει στην όξυνση της αυτοσυγκέντρωσης.

…Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι η τέχνη και η μουσική ειδικότερα δεν είναι πολυτέλεια στις μέρες μας, αλλά το καταφύγιο για να διαφυλάξουμε την ανθρωπιά και τα όνειρά μας.

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές:

Σας ενδιαφέρει η δασκάλα; Επικοινωνήστε μαζί της άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας: