Έφη Ρ.

Δασκάλα γερμανικών

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών και Αγγλικών απο απόφοιτη του τμήματος γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα. Διαθέτω συνολικά 8ετή διδακτική εμπειρία, έχοντας εργαστεί και σε στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια αλλά και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα.
*Δωρεάν η 1η διδακτική ώρα στην οποία συζητούνται οι ανάγκες του μαθητή

Με διακρίνει η υπομονή και η επιμονή μου. Η προσπάθεια μου για έρευνα νέων διδακτικών μεθόδων είναι καθημερινή και συνεχής. Θεωρώ πως όλοι έχουν δικαίωμα στην γνώση, ανεξαρτήτου ηλικίας, για αυτό και οι σχέσεις μου με τους μαθητές μου είναι ξεχωριστές και προσπαθώ να τους ενθαρρύνω πάντα να συνεχίζουν να προσπαθούν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Έχω ζήσει για δυο χρόνια στην Φρανκφούρτη και είχα την ευκαιρία να έρθω σε άμεση επαφή με τη γερμανική κουλτούρα, την γλώσσα καθώς και τις συνήθειες της, γεγονός που μου δίνει την δυνατότητα να έχω μια πιο ολοκληρωμένη αντίληψη σχετικά με την θεματολογία και τον τρόπο διδασκαλίας του εκπαιδευτικού υλικού.

Έχω ολοκληρώσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας 9 μηνών με τίτλο “Digital Education” στον τομέα των παιδαγωγικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, γεγονός που με καθιστά ικανή τόσο για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την οργάνωση της ψηφιακής εκπαίδευσης, όσο και για την σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία με τη χρήση εργαλείων τηλεκπαίδευσης/τηλεσυνεδριάσεων.

Η αγάπη και η συνεχής ενασχόληση μου και με την αγγλική γλώσσα, πέρα από την γερμανική, με ώθησε στο να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών πάνω με τίτλο “The Teaching of English as a Foreign/International Language” με σκοπό να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο σε διδακτές μεθόδους με στόχο την βέλτιστη απόδοση του μαθητή κατά την διάρκεια εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Έκπτωση σε ανέργους, Έκπτωση σε πολύτεκνους, Έκπτωση για γκρουπ, Έκπτωση σε αδέρφια, Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες

Προσφορές / ώρα
Online / εξ’ αποστάσεως
Από 10€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Online / Διαδικτυακά