Φρειδερίκη Λιάκου

Δασκάλα δημοτικού, ειδική παιδαγωγός

Ονομάζομαι Λιάκου Φρειδερίκη, είμαι δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με βαθμό πτυχίου 8,11. Αυτό το διάστημα παρακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μολαταύτα σας διαβεβαιώνω πως αυτό δεν θα δημιουργήσει εμπόδια στην εργασία μου.

Εργάστηκα απο τον Δεκέμβριο του 2019 σε κέντρο μελέτης στην Καλαμαριά έως και σήμερα. Στο κέντρο μελέτης έχω ασχοληθεί με παιδιά Β-Γ-Δ-Ε Δημοτικού.

Έχω πρακτική άσκηση 15 ημερών (ανέλαβα μέσω κλήρωσης την Α τάξη Δημοτικού κάνοντας όλα τα μαθήματα σε καθημερινή βάση) και βαθμολογήθηκα με βαθμό 10 καθώς ήταν υποχρεωτική και ελεγχόμενη για την λήψη του πτυχίου.

Επίσης, έχω πρακτική άσκηση 2,5 χρόνων με διάφορες δραστηριότητες που ενεπλάκη όσο ήμουν φοιτήτρια. Είμαι δημιουργική και υπομονετική πάντα με τα παιδιά.

Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων/συνεδρίων καθώς επίσης έχω δημοσιεύσει και την πρώτη μου εργασία πάνω στην Ειδική Αγωγή και την Σχολική Ψυχολογία.

Μπορώ να σας προωθήσω εάν χρειαστεί αναλυτική βαθμολογία όλων των μαθημάτων και συστατικές επιστολές καθηγητών μου που έχω συνεργαστεί και με γνωρίζουν προσωπικά.

Μέσω του Πανεπιστημίου, έχω πρακτικές ασκήσεις στην διδακτική της Γλώσσα με βαθμό 10, διδακτική των μαθηματικών με βαθμό 9, διδακτική φυσικών με βαθμό 7 (αλλά και συναφή μαθήματα φυσικών στα οποία αρίστευσα με βαθμό 10),διδακτική ιστορίας με βαθμό 8, διδακτική θρησκευτικών με βαθμό 10 και διδακτική φυσικής αγωγής με βαθμό 9.

Εξαιτίας της ενασχόλησης μου στο κέντρο μελέτης έχω μεγάλη ευχέρεια στην Α-Β-Γ-Δ-Ε δημοτικού.

Προσφορές / ώρα
Δια ζώσης / Online
Από 8€ – 10€
  • verified

    επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο μου
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω internet
  • Εξυπηρετώ περιοχές: