Χρήστος Κοκκινιώτης

Δάσκαλος, παιδαγωγός

Γεια σας,

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Bsc, Επιστήμες της Αγωγής) και απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Msc, Οικονομικά της Εκπαίδευσης).

Παρά το αντικείμενο σπουδών μου, οι προσωπικές μου φιλοδοξίες και ο τρόπος σκέψης μου με οδήγησαν να πετύχω επαγγελματικά σε διαφορετικό κλάδο από αυτό των σπουδών μου, καθώς είμαι Προϊόντικός Manager στην εταιρία Public- MediaMarkt.

Παρ’ όλα αυτά δεν έπαψα ποτέ να ασχολούμαι με την κατ’ οίκον διδασκαλία, τόσο σε μαθήματα δημοτικού όσο και μαθήματα πιάνου, καθώς η εκπαίδευση είναι η μεγάλη μου αγάπη.

Μπορώ να βοηθήσω το παιδί σας να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που συναντά στα μαθήματα του, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και να μάθει σε βάθος κάθε έννοια που μπορεί να συναντήσει.

Παράλληλα θα το βοηθήσω να σκέφτεται «out of the box» ώστε να αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια που θα το βοηθήσουν να πετύχει σε ότι βάλει στο μυαλό του!

Στη συνέχεια μέσα από τη διαδικασία της διδασκαλίας, θα προσπαθήσω να εντοπίσω τα ”δυνατά” και τα ”αδύνατα” σημεία του παιδιού σε κάθε γνωστικό αντικείμενο, προσπαθώντας να ξεκλειδώσω τις δυνατότητες του, σε στενή συνεργασία μαζί σας.

Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε για παραπάνω λεπτομέρειες και να συνεργαστούμε.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Κοκκινιώτης

  • Τρόπος διδασκαλίας:
  • Στο χώρο του μαθητή
  • Online / Μέσω Internet
  • Περιοχές εξυπηρέτησης: