Κυριάκος Η. Γεωργιάδης

Καθηγητής – φιλόλογος

Χαίρετε!

Είμαι ο Κυριάκος Γεωργιάδης.

Από το 1996 διδάσκω φιλολογικά μαθήματα σε μαθήτριες και μαθητές του Λυκείου που αγωνίζονται να κυνηγήσουν το όνειρό τους! Καρπός όλης αυτής της πορείας είναι η γνώση από μέρους μου όλων εκείνων των παραμέτρων που παίζουν κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία των μαθητών τόσο στις Πανελλαδικές εξετάσεις όσο και στη μετέπειτα πορεία τους!

Σχέδιο δράσης.

Πρώτα και κύρια: Συζητάμε (ο καθηγητής, ο μαθητής και οι γονείς) και ορίζουμε τον στόχο μας, οργανώνουμε την καθημερινότητα του υποψηφίου, έτσι ώστε να μειώσουμε τους περισπασμούς και να καταστήσουμε την μελέτη αποδοτική.

Ακολούθως: Φροντίζουμε να διεξέλθουμε έγκαιρα την διδακτέα ύλη, ώστε να μείνει επαρκής χρόνος για επανάληψη και εμπέδωση των διδαχθέντων, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να βρίσκεται ο υποψήφιος στην καλύτερη δυνατή σωματική (σωστή διατροφή, επαρκής ύπνος) και ψυχολογική κατάσταση.

Διαδικτυακά Μαθήματα.

Ας δούμε με λεπτομέρειες τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά πακέτα που προσφέρονται:

Πακέτο Α΄

Προετοιμασία για τις Λυκειακές και τις Πανελλήνιες εξετάσεις

√Αρχαία Ελληνικά

(Ειδική μέριμνα για εξοικείωση με τον αρχαίο ελληνικό λόγο, το περίφημο ¨άγνωστο¨ – Εφαρμόζουμε την παιδαγωγική αρχή: Από τα εύκολα στα δύσκολα – Εξάσκηση κατ΄αρχάς της γραμματικής και συντακτικής θεωρίας σε διασκευασμένα κείμενα ήπιας δυσκολίας)

√Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

(Ειδική μέριμνα για την βελτίωση της γραπτής έκφρασης, που αποτελεί τον παράγοντα που κρίνει την επίδοση στις εξετάσεις)

√Ιστορία

√Λατινικά

Η συνειδητοποίηση της βαθμιαίας πτώσης του γλωσσικού επιπέδου και της Ελληνομάθειας γενικότερα με οδήγησε στην απόφαση να οργανώσω ένα διδαδικτυακό πρόγραμμα με τίτλο: ¨Μαθήματα Αρχαίας και Νέας Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού φια όλες τις ηλικίες¨

Ακολουθούν κάποιες σκέψεις μου, επεξηγηματικές του όλου εγχειρήματος:

Οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν επιλέξει κανείς, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, με οτιδήποτε κι αν ασχολείται, έχει την ανάγκη αλλά και το δικαίωμα να λάβει Ελληνική Παιδεία.

Το να μάθουμε να εκφραζόμαστε και να γράφουμε σωστά – και ακόμη περισσότερο: η μελέτη της Ελληνικής Γλώσσας και των αριστουργημάτων της Ελληνικής Γραμματείας δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά βασική ανάγκη για όλες και όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Έτσι θα βάλουμε σταδιακά τάξη στο χάος που μας περιβάλλει και μας απειλεί και θα αποκτήσουμε στέρεες βάσεις, για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της εποχής μας.

Προσφορές / ώρα
Online / εξ’ αποστάσεως
Από 10€
 • verified

  επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

 • verified

  επιβεβαιωμένο website

 • verified

  επιβεβαιωμένο facebook

 • verified

  επιβεβαιωμένο youtube

 • Τρόπος διδασκαλίας:
 • Online / Μέσω internet