Κυριάκος Η. Γεωργιάδης

Καθηγητής – φιλόλογος

Χαίρετε! Είμαι ο Κυριάκος Γεωργιάδης από το Gnomonpedia.com

Οποιαδήποτε κατεύθυνση κι αν επιλέξει κανείς, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, με οτιδήποτε κι αν ασχολείται, έχει την ανάγκη αλλά και το δικαίωμα να λάβει Ελληνική Παιδεία.

Το να μάθουμε να εκφραζόμαστε και να γράφουμε σωστά – και ακόμη περισσότερο: η μελέτη της Ελληνικής Γλώσσας και των αριστουργημάτων της Ελληνικής Γραμματείας δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά βασική ανάγκη για όλες και όλους μας και κυρίως για τα παιδιά μας.

Έτσι θα βάλουμε σταδιακά τάξη στο χάος που μας περιβάλλει και μας απειλεί και θα αποκτήσουμε στέρεες βάσεις, για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της εποχής μας.

Η προσοχή, η παρατηρητικότητα, η οξύνοια, η κριτική σκέψη…αλλά και το ήθος, το θάρρος, η υπομονή, η αποφασιστικότητα είναι μερικοί από τους καρπούς που γεννάει μέσα μας ο Ελληνικός Πολιτισμός.

Οργανώνουμε την καθημερινότητά μας, βάζουμε φρένο σε ό,τι διαλύει την μαθητική μας ικανότητα και ξεκινάμε τον αγώνα τον καλό που θα μας οδηγήσει πίσω στο σπίτι μας, στον Πολιτισμό μας.

Η ορθογραφία, η σωστή ανάγνωση, το πολυτονικό σύστημα, οι βασικές γνώσεις της Γραμματικής, του Συντακτικού και της Ετυμολογίας θα μας εξοπλίσουν ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση στα μεγάλα κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας.

Δεν είναι κάτι το εύκολο, αλλ΄ούτε και ακατόρθωτο. Προσαρμόζουμε το μάθημα με βάση τις δυνατότητες και το επίπεδο του μαθητή και ξεκινάμε! Τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου…..

Δεν είναι κάτι το δευτερεύον αλλά το πρωτεύον και βασικό. Όλα τα άλλα (σπουδές, επαγγελματική σταδιοδρομία κ.λπ.) εδράζονται στη στέρεα βάση που δημιουργεί η Ελληνομάθεια.

Gnomonpedia – Διαδικτυακά Μαθήματα.
Ας δούμε με λεπτομέρειες τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά πακέτα που προσφέρει το Gnomonpedia:

Πακέτο Α΄
√ Αρχαία και Νέα Ελληνική Γλώσσα, Ιστορία και Πολιτισμός για όλες τις ηλικίες.

Ελληνομάθεια. Αφορά όλους, μικρούς και μεγάλους. Βασικές γνώσεις στην Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία. Βελτίωση της έκφρασης, ωραία άρθρωση και ανάγνωση, απαγγελία, πολυτονικό σύστημα και δημιουργική επαφή με τα μεγάλα κείμενα της Ελληνικής Γραμματείας (Ομηρικά Έπη, Ιστορία, Ρήτορες, Υμνολογία)

Πακέτο Β΄
Προετοιμασία για τις Λυκειακές και τις Πανελλήνιες εξετάσεις
√ Αρχαία Ελληνικά
√ Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
√ Ιστορία
√ Λατινικά

Με εκτίμηση
Κυριάκος Γεωργιάδης,
Κλασσικός Φιλόλογος

Προσφορές / ώρα
Online / εξ’ αποστάσεως
Από 10€
 • verified

  επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

 • verified

  επιβεβαιωμένο website

 • verified

  επιβεβαιωμένο facebook

 • verified

  επιβεβαιωμένο youtube

 • Τρόπος διδασκαλίας:
 • Online / Μέσω internet

Σας ενδιαφέρει ο δάσκαλος; Επικοινωνήστε μαζί του άμεσα μέσω της παρακάτω φόρμας για προσαρμοσμένη προσφορά μέσω του daskaloi: