Παντελής Κλήμης

Δάσκαλος – καθηγητής κιθάρας

Ο Παντελής Κλήμης μεγάλωσε στην Κάλυμνο, σε μουσική οικογένεια, κάτι που τον έκανε να περπατήσει από μικρή ηλικία το μονοπάτι της μουσικής. Σε ηλικία 18 ετών μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε να παίρνει ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια φοίτησε στο Modern Music School όπου πήρε το πτυχίο του επαγγελματικού προγράμματος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Γρηγόρη Ντάνη, Γιώργο Δάφνο, Αλέξανδρο Φλούρο, Χρήστο Κεχρή, Μιχάλη Ευδαίμων, Μιχάλη Καπηλίδη και Ζωή Ευσταθίου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την διδασκαλία καθώς και έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες δισκογραφικά/live όπως: Κώστας Αγέρης, Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα βανδή, Demy, Βασίλης Καρράς, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Νάντια Μπουλέ, Θοδωρής Κοτονιάς,Γιάννης Κούτρας, Πάνος Βιντζηλαίος, Πασχάλης Παπατσαρούχας, Δημήτρης Καρράς, Αλέξης Παρχαρίδης, Στάθης Νικολαίδης, Δημήτρης Καρασαββίδης, Φώτης Ανδρικόπουλος, Θεολόγος Κάππος, Μαρία Αναματερού, Βασίλης Σκουλάς και άλλους.

Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές όπως:
– Στην υγειά μας (Alpha)
– Πρωινό σουκου (Ant1)
– Στα καλά καθούμενα (Έψιλον)
– Τατιάνα Live (Έψιλον)
– Κουλουβάχατα (Έψιλον)
– Parole (Έψιλον)

Την περίοδο 2016-2017 δούλεψε στα musical:
– Mama Mia
– Evita

Η μουσική πρέπει να είναι κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Έτσι λοιπόν και εγώ σαν καθηγητής έχω φροντίσει να οργανώσω το μάθημα με τρόπο τέτοιο ώστε η γνώση να μεταδίδεται ευχάριστα και δημιουργικά.

 • verified

  επιβεβαιωμένη πιστοποίηση γνώσεων

 • verified

  επιβεβαιωμένο soundcloud

 • verified

  επιβεβαιωμένο facebook

 • verified

  επιβεβαιωμένο youtube

 • Τρόπος διδασκαλίας:
 • Στο χώρο του μαθητή
 • Εξυπηρετώ περιοχές: